Uncategorized

G42 Services Oy hakee

JAKELUVERKKOASENTAJAA VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN

G42 Services Oy on vuonna 2011 perustettu sähköalan yritys, jonka päätoimialana on sähköverkon tarkastukset, kunnossapitotyöt ja suunnittelu. Lisäksi teemme myös perinteisiä sähköasennuksia yrityksille ja kotitalouksille.

Työtehtävät

Haemme jakeluverkkoasentajaa, joka toimii erilaisissa sähkönjakeluverkon kunnossapito-, rakennus- ja tarkastustehtävissä. Työ sisältää sähköverkon ilmajohto-, maakaapeli- ja muuntamotöitä. Lisäksi työ voi sisältää viankorjausta, kaapelinäyttöjä, gps-mittauksia ja asennuspalvelutehtäviä.

Oletko sinä sopiva hakija?

Me verkostojätkät ollaan ylpeitä siitä mitä me osaamme. Meillä on taitoa ja kykyä hoitaa hommat ajoissa ja kunnialla loppuun. Olipa sitten kyseessä mummonmökin sähköt tai muuntaja keskellä metsää. Meille vaikea työkokonaisuus on haaste, joka ratkaistaan aina. Meitä ei pelota ulkoilmassa tehtävä työ eikä kiipeäminen tolppaan. Me tulemme hyvin toimeen työporukassa ja asiakkaiden kanssa.  

Haemme työntekijää, jolla on ammatillinen koulutus ja kokemusta useampi vuosi sähköalalta. Olet aiemmin tehnyt jakeluverkon asentajan tehtäviä, kykenet itsenäiseen työhön ja tarvittaessa otat vastuuta. Sinulta löytyy myös työhön liittyvät lupakortit ja vähintään B-luokan ajokortti. Sinulla on hyvä organisointikyky ja yhteistyötaidot. Alamme kehittyy koko ajan, joten sinä hallitset myös tietojärjestelmiä ja tietotekniikkaa.

Arvostamme rehtejä, joustavia ja luotettavia työntekijöitä sekä halua oppia uutta toimialalta. Tarjoamme sinulle hyvän työporukan, jatkuvan itsensä kehittämisen mahdollisuuden, vaihtelevat ja monipuoliset työtehtävät sekä kilpailukykyisen palkan. Meillä pidetään työntekijöistä huolta ja jokainen meillä työskentelevä tämän varmasti allekirjoittaa. Tarjoamme sinulle vakituisen kokoaikatyön.  Meillä on hyvä tehdä työtä! Tule meille töihin!

Paikka

Yrityksen tilat: Lammuntie 910 83100 Liperi

 Aikataulu ja tehtävään haku

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 19.3.2021 klo 16.00 mennessä myynti@g42services.fi Sähköpostin otsikkokenttään merkintä ”jakeluverkkoasentaja”.

Valintamenettely

Työntekijän valinta tapahtuu hakemusten ja haastattelujen perusteella. Sopivien hakijoiden löydyttyä haastattelut voidaan aloittaa heti ja myös rekrytointi voidaan tehdä jo hakuajan aikana. Kutsumme haastatteluun.

Lisätietoja

                             Työnkuvasta ja yrityksestä: Toimitusjohtaja Niko Kuronen p. 0447424242